ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek

Általános:

A webáruházban szórakoztató elektronikai, és háztartási gép alkatrészek, és tartozékok találhatók. Ha olyan alkatrészt keresne, amit nem lát a választékunkban kérjük, érdeklődjön a kapcsolat menüpontunkban.

A távollevők között kötött szerződést általános szerződési feltételeinkben olvashatja el. A megrendelés menetét pedig GYIK menüpontunkban olvashatja el. A Kofex Kft. internetes webáruházában a webes felületen,vagy e-mailen leadott rendelést fogadunk el. A vásárlás csak postai utánvéttel lehetséges, így személyes átvételre lehetősége nincs! A webáruházban bárki vásárolhat, aki elfogadja jelen üzletszabályzatot és magára nézve azt kötelező jellegűnek veszi. A webáruházban megtalálható termékek árai Magyar forintban (HUF) vannak megadva, és bruttó értékűek, vagyis tartalmazzák a törvényben előírt ÁFÁ-t. A webáruházban leadott megrendelést írásban kötött szerződésnek minősítjük! A szerződés nincs kötve semmiféle magatartási kódexhez. Ügyfél tudomásul veszi, hogy megrendelésének teljesítése fizetési kötelezettséggel jár (a csomag feladása után köteles átvenni azt). A megrendelés magyar nyelven történik.(a shopban előfordulhatnak német és angol nyelvű szövegek is) A rendelések visszakereshetők az adatbázisunkban, még akkor is ha a teljesítés megtörtént. A termékekhez mellékelt fotók, néha eltérhetnek a valóságtól, bizonytalanság esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Az előforduló sajtóhibákért felelősséget nem vállalunk! A nem raktári termékek esetén a feltüntettet szállítási idő csak tájékoztató jellegű. Esetleges készlethiányok esetén nem köteles biztosítani a webáruház tulajdonosa az utánpótlást. A beszállítói árak mozgásához igazodva a forgalmi árváltozások jogát fenntartjuk.

Modulokat, vezérlőpanelekeket, programkapcsolókat csak igazolt szakszerviznek tudunk biztosítani. Ehhez kérjük küldje át a céges papírjait ami gazolja, hogy a cége szakirányú szervizeléssel foglalkozik.

Előrendelések:

Ha az egyik termék van készleten, és a másik tétel nincs, akkor az utánszállítás is költségbe kerül, azaz két szállítási díjat számítunk fel. Előrendelések esetén eladó kollégáink írásos megerősítést és/vagy előleget is kérhetnek, amit csak banki úton tud teljesíteni a vásárló.


Áruátvétel és szállítási költség:

A webáruházban vásárolt termékek házhoz szállítása az MPL futárszolgálat (Magyar Posta) által, utánvétellel történik. A csomag várható kézbesítési ideje munkanapon 17.30-ig leadott megrendelés esetén, a tárgynapot követő 2-3 munkanap. Ekkor lesz kiszállítva a megadott címre. A csomag sikertelen kézbesítése esetén, a Magyar Posta még egyszer megkísérli a csomag kézbesítését. A második sikertelen kézbesítés esetén a csomagját 10 napig átveheti az Önhöz tartozó postai hivatalban, melyről egy értesítőt hagy a posta. A szállítás pontossága általunk nem befolyásolható külső körülménytől is függ. (pl. az időjárás, közlekedés, technikai problémák stb.) Így garanciát nem vállalunk arra, hogy a megrendelést a megadott időn belül teljesíteni tudjuk. Az áru ellenértékének kifizetése, és szállítási díj az MPL futárszolgálatnak (Magyar Posta) készpénzben, vagy bankkártyával magyar forintban történik. A szállítás kizárólag Magyarország területén történik, egységes szállítási költségekkel. Az általunk szállított áru, a kibocsátott számlánkon szereplő végösszeg kiegyenlítéséig a Kofex Kft. tulajdonát képezi. Szolgáltatásaink, a megrendelések teljesítése, a szállítás-, csomagolás-, a szavatosság-, a tulajdonjog fenntartása kizárólag az általános üzleti szerződési feltételeink szerint történhet. Cégünk csomagolási költségeket jelenleg nem számít fel. Az MPL futárnál kényelmesen bankkártyával is fizethet.

17.30-ig leadott rendelés Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
Csomag várható kézbesítése Csütörtök Csütörtök Péntek Hétfő Kedd Szerda Szerda

A szállítási költség összege bruttó 1.990 Ft.
A vásárlás kizárólag csomagküldés útján történik, így személyes átvételre lehetőség nincs!

Csomagkövetés: vásárlóink nyomon tudják követni a csomagjaikat a Magyar Posta nyomkövetés szolgáltatásában. Ezen az internetes felületen megtekinthető a csomag helyének jelenlegi állapota, a csomagszám megadása után. Az Ön csomagszámát a második visszaigazoló levelünkben kapja, miután becsomagoltuk Önnek a termék(ek)et. A csomagszámot úgy kapja meg ha csak az első 13 karaktert gépeli be a nyomkövetésbe, betűk és számok is kellenek (a posta rendszerében a következő munkanap látja a csomag információt).

A Magyar Posta nyomkövetés internetes elehetősége: posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes

Garancia:

Amennyiben az átvett árucikk hibás, hiányos, illetve a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Ha erre valamilyen okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak a visszaküldött termék után oldható meg. A Kofex Kft. további szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 151/2003 (IX. 22.) Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak. A termék visszaküldése előtt mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot, mert portós és utánvételes csomagokat nem áll módunkban átvenni. Reklamált termékek esetén, kérjük használja az alábbi elérhetőségeket: kofex.hu/vevoszolgalat/ A hibás termék kézhezvétele után cégünk a cserét vagy javítást 15 napon belül köteles elvégezni (gyártói bevizsgálás esetén 1-2 hónap is lehetséges). A reklamált árut a Kofex Kft. bevizsgálja. Cégünk a jogos reklamáció esetén a vételárat visszautalja az ügyfél bankszámlaszámára a kiállított számla alapján. Mindenképp vegye fel velünk a kapcsolatot termékvisszaküldés előtt.

Nem tudjuk akkor sem vissza venni az alkatrészt ha Ön nem megfelelően hiba-azonosított és utólagosan derül ki. Így elállás sincs rá (erről írásban kell nyilatkoznia, pl. email).
Abban az esetben tudjuk csak visszavételezni az alkatrészt, ha a mi hibánkból eredő probléma lép fel (szakszerviz bizonylatával igazolt hibás áru, mi általunk azonosítási hiba).
Amennyiben Ön nem fogadja el ezeket a feltételeket, nem tudjuk Önnek elküldeni a megrendelt alkatrészt.

Elállási jog:

Az internetes webáruházunkban történő vásárlással kapcsolatos szabályokat, és az elállási jog gyakorlásának feltételeit itt olvashatja el: 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet. A vevő a szerződéstől az áru kézhezvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az eladó a kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb a visszaszolgáltatást követő 15 napon belül banki átutalással (vagy postai csekken) visszatéríti. A visszautalásnál felmerült költségeket a Kofex Kft viseli. Az elállás esetén a vásárlót terheli a visszaküldés során felmerült szállítási költség. Amennyiben az árucikk sérült, vagy viseltes állapotban van, az eladó kérheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Mindenképp vegye fel velünk a kapcsolatot termékvisszaküldés előtt.

Megrendelés korlátozás:

Amennyiben a vásárló nem veszi át a csomagot, visszautasítja vagy részére a kézbesítés neki felróható okból adódóan nem lehetséges, az vállalkozásunkat megkárosítja. Ennek okán a továbbiakban nem áll módunkban kiszolgálni az adott személyt / céget, amíg meg nem téríti az okozott veszteséget (pl. szállítási díj oda-vissza út) ezenkívül a kezelési költséget amelynek összege bruttó 3.290 Ft. Ez esetben egyéb rendelkezések is megszabhatóak, mint pl előleg befizetése, teljese vételár előreutalása stb. Kivételt képez az elállási jog. Megrendelés korlátozás alá eshet még obszcén, trágár, fenyegetőző viselkedés is.

 

Adatvédelem:

Az Adatkezelési tájékoztató itt olvasható el.

 

Szerzői jogok:

A webáruházon közzé tett cikkek, írások, fotók, egyéb szerzői művek, semmilyen formában nem másolhatóak és tehetőek közzé a nyilvánosság felé. {Szjt. 36 § (2)} Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36. § (2) részben foglaltak szerint tiltó nyilatkozatnak felel meg.